TERMENI SI CONDITII

1. Termeni generali

Site-ul www.lasertagploiesti.ro este deținut de către societatea LASER TAG PARTY SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social pe Strada Iasomiei 60c, Sat Tătărani, Județul Prahova, cod unic de înregistrare fiscală 38799437, cu numărul J29/241/2018 în Registrul Comertului Prahova.

Pentru orice informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la numărul: sau la adresele de email email.

 

2. Conținutul site-ului

LASER TAG PARTY SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, conținutului și design-ului de pe site.

Utilizatorul/clientul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate ale LASER TAG PARTY SRL prevazute de legislația în vigoare.

 

3. Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului într-un mod contrar reglementărilor și/sau ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii LASER TAG PARTY SRL se consideră o practică abuzivă și se pedepseste conform legii.

 

4. Legea aplicabilă - JURISDICȚIA

Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabilă între utilizator/client și LASER TAG PARTY SRL, vor fi înaintate spre soluționare instanțelor competente, ce sunt guvernate de către legea română.

Prezenta secțiune de Termeni și condiții poate fi oricând actualizată.