Planificarea unei Petreceri

 

Fie ca vorbim de o petrecere la Laser Tag Party sau o petrecere in alt spatiu de petreceri, in planificarea unei petreceri ar trebui sa ții cont de câteva aspecte. 

Indiferent dacă organizezi o Petrecere aniversara, petrecere de absolvire sau petrecere a burlacilor, asigură-te că începi procesul de planificare cu mult timp înainte. Acordândă-ți suficient timp înainte de eveniment! Acest lucru îți va oferi șansa de a atinge toate detaliile esențiale ale petrecerii, de la stabilirea bugetului până la alegerea unei locații de Petreceri interesante. De asemenea, vei lua deciziile corecte pe parcurs și te vei simți mai puțin stresat în ziua cea mare!

icon-256x256.png

Selectarea datei

Ține cont de o data anume, dar nu te limita la o singură zi! Fii flexibil și verifică dacă cei mai importanți oaspeți sunt disponibili pentru data aleasă! Dacă ai un loc preferat unde dorești să organizezi evenimentul(de ex. Laser Tag Party), este bine să verifici în prealabil locația pentru a vedea dacă aceasta este disponibila în ziua selectată. Când ar fi cel mai bine? În weekend sau în mijlocul săptămânii? Nu te limita la o singură zi! Fii flexibil și asigură-te că toți oaspeții tăi pot participa la data aleasă!

Fiind flexibil, îți permite, de asemenea, să găsești locuri fantastice care îți pot face petrecerea una memorabilă.

 

images.jpeg

Planificarea Bugetului

Stabilește un buget clar de la început și rămâi realist! Prioritizează elementele care contează cel mai mult și distribuie-ți bugetul cu înțelepciune! Evită cheltuirea excesivă pentru un singur element major, neglijând în același timp alte aspecte cruciale ale petrecerii! Echilibrarea bugetului este cheia unui eveniment de succes!

images.png

Intocmeste o lista de invitati

Indiferent dacă planificați un eveniment mare sau o întâlnire cu prietenii, o listă de invitați vă va ajuta să luați toate deciziile corecte.

Pentru petrecerile LaserTag, există un număr minim de participanți (10), motivul fiind acela că Arena de joc are o suprafață mare și, pentru un joc antrenant, este nevoie de 2 echipe de măcar 5 membri fiecare.

Partea frumoasă este că alături de copii, pot intra si adulți, DOAR, dacă le permit copiii 😉. Astfel că putem asista la o partidă SENZAȚIONALĂ, de LaserTag, copii versus parinti si uneori chiar si bunici.

Veți calcula cu ușurință de câte alimente și băuturi aveți nevoie și veți alege un spațiu confortabil, care să găzduiască pe toată lumea. Dacă este vorba despre o petrecere pentru copii, aveți în vedere că o parte dintre parinți sau chiar toți vor rămâne alături de copii la petrecere.

*Rețineți că aproximativ o parte din lista dvs. de invitați mai pot anula mai aproape de dată, așa că aveți în vedere cateva „rezerve”

ba372dbaa9cb03fbc726fc6b3c6a7560.jpg

Alegerea Locatiei

Trebuie să te asiguri că locația aleasă are tot ceea ce ai nevoie!

De exemplu: atracții UNCIE și interesante pentru Invitați, personal specializat dedicat Petrecerii dvs., spațiu dedicat parinților, spațiu suficient pentru numărul de persoane pe care le ai invitate, consumabile pentru Petrecere.

In cazul petrecerilor pentru copii de la LaserTagParty, parintii au la dipozitie un spatiu dedicat dumnelaor atat la interior cat si la exterior, cand vremea este prielnica.Mai mult de atât, accesul parinților este GRATUIT, oferindu-le si cafea din partea „Casei”.

 

How-To-Send-Email-To-New-Users.png

Trimite invitațiile!

Odată ce ai hotărât data, bugetul și locul în care vei găzdui evenimentul, asigură-te că persoanele Invitate vor afla detaliile petrecerii cu invitații adecvate!

Poți să folosești invitații printate (clasice) și să le inmânezi personal, invitații digitale sau chiar să creezi o pagină specială de eveniment pe rețelele sociale.

Laser Tag Party va pune la dispozitie aceste invitații „for free” în care, pe lângă data și ora evenimentului, părinții pot găsi informații legate de ținută, dar și locația pe Google Maps. Astfel că, cei care nu ne-au mai vizitat până atunci, pot ajunge cu ușurință, fără a îi mai „stresa” cu telefonul pe părinții gazdă, pentru a primi indicații.

Doar asigură-te că incluzi toate informațiile esențiale, cum ar fi data și ora și codul vestimentar!

Capture22.JPG

Cu 2-3 saptamani inainte de Party

Plasează comenzile!

 

Dacă intenționezi să ai un tort, să faci un mic cadou tuturor invitatilor sau să comanzi decorațiuni personalizate, atunci acum este momentul! La petrecerile LaserTag, parinții au libertatea de a comanda mancarea si tortul de unde doresc , astfel ca meniul pentru petrecere îl stabilește fiecare părinte, în funcție de preferințe dar și de buget. Noi le oferim din partea casei,  apă plată, consumabile și cafea pentru parinți.

 

Cu o săptămână înainte de petrecere

Verifică confirmările invitaților!

 

Cu o săptămână înainte este cel mai bun moment pentru a suna sau trimite un mesaj oaspeților care nu au răspuns încă la invitație. Nu-ți fie teamă să fii puțin sâcâitor și, dacă tot nu răspund, încearcă să-i mai contactezi de câteva ori! Este mai bine să fii sigur decât să ai oaspeți neașteptați! Având răspunsuri confirmate, vei putea cu ușurință să planififici și să faci „rearanjamente” de ultim moment.

Cu o zi înainte de petrecere

Cumpără articolele de ultimă oră!

Ai uitat ceva sau ți-ai dat seama că ai nevoie de niște articole suplimentare în ultimul moment? Acum este momentul să le cumperi!

Încărcă-ți camera foto!

Imaginează-ți că nu poți surprinde cele mai bune momente ale petrecerii tale! Încărcarea completă a camerei cu o zi înainte vă asigură că acest lucru nu se va întâmpla.

Planificarea petrecerilor este un proces lung, iar unele lucruri pot fi uitate în mod normal pe parcurs. Verifică lista și finalizează toate sarcinile mici care ar putea rămâne.

Capture33.JPG

Ziua Petrecerii

Urează „Bun venit!” oaspeților tăi!

Amintește-ți că ești acolo să petreci și tu! Întâmpina-ți oaspeții cu un zâmbet și entuziasm pentru a da tonul pentru restul Petrecerii. 

Fii o gazdă bună!

Relaxează-te și bucură-te!

Atâta timp cât ești organizat, nu ar trebui să apară multe probleme în timpul petrecerii. Asa că incearcă să te relaxezi și să te bucuri și tu.

La petrecerile LaserTag, parinții gazdă sunt invitați să lase desfășurarea petrecerii  în seama noastră, astfel încât dumnealor să își petreacă timpul socializand cu ceilalți părinți, făcând fotografii și de ce nu, participând efectiv în joc alături de copii.

Nu uita că principala ta prioritate este ca tu și oaspeții tăi să fii fericit și să te bucuri de tot!

Pentru a încheia lucrurile:)

Organizarea unei petreceri grozave necesită multă muncă și pregătire, dar cu această listă de verificare pentru planificarea petrecerii, vei fi pe cale să găzduiești evenimentul anului!

Care este ca mai importantă regulă? ...Sa vă distrați!!!

Așa că, începe să planifici și hai să creăm împreună amintiri

SENZAȚIONALE!

Capture3.JPG

VREI O PETRECERE ?

Timp de 3 ore îți vei impresiona invitații cu o petrecere SENZAȚIONALĂ!

VREI SĂ TE DISTREZI CU GAȘCA DE PRIETENI ?

Strange-ți gașca de minim 10 prieteni și hai să vă distrați - veniți să va jucați 1-2 reprize de Laser Tag sau Free Roam VR!